WIE ZIJN WIJ

Ons team bestaat uit: 

  • Mw P.M.L. Melis                       Big 19047160825 / 19047160816
  • Dhr. J.A. Michgelsen                Big 29034488016 / 09034488025

 

Wij zijn allemaal BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog, psychotherapeut en/of klinisch psycholoog. Daarnaast zijn we geregistreerd bij diverse specialistische verenigingen, zoals NIP, NVP, NVVP, VGCt, NVRG, Sft en Eft. Dit houdt in dat wij gebonden zijn aan de hiervoor geldende beroepscodes. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van deze verenigingen.

Naast ons werk bij PMA-Psychotherapie zij wij actief in het geven en ontvangen van scholing en supervisie binnen ons vakgebied. Via intercollegiale uitwisseling en congressen houden we onze kennis en kunde op een professioneel peil. 

Per ingang van 01-01-2023 is Dhr. N.LammertsvanBueren niet meer werkzaam bij 
PMA Psychotherapie en is hij bereikbaar bij MetaVoor Psychotherapie in Wijchen

VISIE

In 2001 zijn wij PMA-Psychotherapie gestart vanuit onze gedeelde overtuiging dat iedereen die op één of andere wijze vastloopt in zijn leven, accurate, persoonlijke en kwalitatief goede zorg verdient. Wij geloven daarbij in kleinschaligheid, samenwerking en individuele afstemming. Hiervoor werken wij samen met een groot netwerk van zorgverleners, waaronder een consulterend psychiater en de verwijzende huisartsen. Uiteraard gebeurt dit alleen met uw instemming.

Wij stellen u centraal. Dit doen wij door samen met u te kijken welke behandeling het beste aansluit bij uw klachten en u als persoon. Met deze aanpak stellen we u in staat actief bij te dragen aan het behandeltraject.